Zonnige Start Allegro!

Zonnige Start voor de veelbelovende Allegro!

Een voortvarende start. De presentatie van de FF1602 samengevat in drie woorden. Onder een stralend zonnetje werd de nieuwe 'Fresh Forward-soort' op maandagavond 16 mei gedoopt. Ruim 150 belangstellenden hadden de reis naar Oberkirch, aan de voet van het Zwarte Woud, aanvaard, allen vol verwachting om dit nieuwe veelbelovende aardbeiras met eigen ogen te mogen aanschouwen.

 

Allegro, zo luidt de naam van de nieuwe Fresh Forward-loot; een van origine Italiaanse muziekterm die garant staat voor een hoog muziektempo en daardoor symbolisch zoveel betekent als 'levendig, opgewekt, vrolijk'. Iets wat onze Allegro deze avond dan ook deed. Op de rondgang op de Huberhof, die deze presentatie puik georganiseerd had, konden de aanwezigen aanschouwen dat de Allegro zijn nieuwe naam meer dan waard is. Zowel de aardbeiplanten als de aardbeien bleken een lust voor het oog. Zijn aroma en zijn smaak namen de eventuele twijfels, voor zover die er nog waren, helemaal weg.

Opgewekt togen de belangstellenden na het officiële gedeelte weer richting de presentatieruimte, waar het inmiddels de hoogste tijd was voor een hapje, een drankje en een heerlijke avond. En terwijl de zon heel langzaam zakte achter de bergen van het Zwarte Woud, was het die avond voor iedereen duidelijk, voor de Allegro gloort een mooie toekomst aan de horizon...