Kwekerij de Kemp op Aardbeidag en ISFC op 10 en 11 januari 2018 - Den Bosch!

Den Bosch. Historische stad aan de Dieze. Bekend van de oude Sint Jan. Befaamd vanwege de klassieke schilderwerken van  Jeroen Bosch, maar komende week zal Den Bosch toch echt in het teken van de aardbei- en soft fruitdagen staan! 

Woensdag - Aardbeiendag
Woensdag 10 januari staat de Aardbeidag 2018 op de rol. Om 9 uur gaan de deuren van het 1931 congrescentrum open.
Kwekerij de Kemp is één van de ruim 100 standhouders die vele geïnteresseerde aardbeikwekers hoopt te begroeten. Naast het bezoeken van de informatiemarkt kan men er diverse aansprekende lezingen en seminars volgen. Boeiende onderwerpen als gewasbescherming, het gebruik van UV-dekens of het bestrijden van de Suzukii-fruitvlieg komen op woensdag aan bod.  

Donderdag Softfruitdag
Donderdag 11 januari is het 'soft-fruit-conference' dag. Een dag waarop de accenten van de lezingen en seminars net iets anders liggen. Vandaag 'soft fruit' gerelateerde onderwerpen, waarbij de Engelse taal de voertaal zal zijn. Voor de rest blijft alles hetzelfde; ruim 100 standhouders die u ook op donderdag graag willen bijpraten over de nieuwste trends op aardbei- of 'soft fruit' gebied. 

De koffie staat klaar!
De twee Bosche dagen zijn inmiddels onmisbaar geworden voor de moderne aardbei- en soft fruitkweker. Het verkoopteam van Kwekerij de Kemp hoopt u dan ook op één van deze dagen te mogen begroeten. De koffie staat klaar!