Aardbeiplanten

Bent u op zoek naar gezonde en vitale planten, aardbeiplanten op maat gesorteerd, die correct volgens afspraak geleverd worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ervaar het verschil en laat onze planten u overtuigen!

Plantenkwekerij de Kemp is gespecialiseerd in de vermeerdering en opkweek van alle typen aardbeiplanten. Daarbij hechten wij belang aan vier waarden. 

Gezondheid; wij kweken onze eigen PB-planten (hoogste klasse in Elite-systeem) en kweken daarnaast op grote schaal BM1-planten in luisvrije kassen. Hierdoor zijn we al geruime tijd in staat om gezonde aardbeiplanten te vermeerderen. 

Vitaliteit; in de teelt mag het de planten aan niets ontbreken. Dat geldt ook tijdens het traject van het rooien tot en met het uitleveren. Naast een precieze teeltvoering zorgen we ook voor een gesloten koelketen, snelle verwerking en goede bewaring van de planten.

 
Uniformiteit; door goede instructie en controle van ons gekwalificeerd personeel zorgen we voor een strakke en uniforme sortering van onze planten. Hiermee leggen we de basis voor een gelijkmatige partij planten. Om gelijkmatige productieplanten te kweken moet je ook uniform plantmateriaal gebruiken.
 
Productiviteit; door te zorgen voor uitgekiende bemesting, registratie van groeiparameters gecombineerd met informatie uit eigen bloemonderzoek, kweken wij voor u planten met een hoog productiepotentieel en de gewenste spreiding.
 
Waarom Plantenkwekerij de Kemp?
Onze slogan zegt het al: 'Kwaliteit is onze passie!' De Kemp staat voor: Betrouwbaar, Flexibel, Afspraak is Afspraak.