Juli 2018 - Zomerseizoen bij de Kemp begonnen!

Bedrijvigheid. Dat woord zochten we. Geen drukte, maar bedrijvigheid. Er heerst een vrolijke bedrijvigheid bij de Kemp. Op de velden. In de kassen. En in de sorteerhallen, waar zomerse muziek uit de geluidsboxen schalt. Het versseizoen is namelijk begonnen en dat is voor een medewerker van de Kemp ongveer hetzelfde als het WK Voetbal voor de voetballer of de Tour de France voor de wielrenner. Dan moeten we er met zijn allen staan en dat doen we. Jaar na jaar. 

Naast de kwaliteit van onze medewerkers zijn we ook overtuigd van de vitaliteit en kwaliteit van onze stekplanten en verse planten. Dat ruik je. Dat voel je. Dat zie je. Aardbeiplanen van de Kemp hebben altijd een streepje voor als het gaat om kwaliteit, productiviteit of vitaliteit.
Verse aardbeienplanten worden in korte tijd geoogst, gesorteerd en geleverd, zodat onze klanten ze deze zomer alvast planten om volgend seizoen mooie aardbeien te hebben. Verse planten hebben het voordeel dat ze bijna een half jaar de tijd hebben om goed te kunnen gedijen met een mooie aardbeienoogst als resultaat. 

Nog geen verse of stekplanten besteld? Mail of bel een van onze verkopers. Nu kan het nog. Onze verkopers staan je graag te woord met persoonlijk advies. 

Hans van den Goor - 06 2149 9055 
John Gielen - 06 - 2674 8913