De Kemp op BIO-Beurs in Zwolle, samen met Koningin Maxima!

Na twee succesvolle Bosche beursdagen, is het op woensdag 17 en donderdag 18 januari de beurt aan de BIO-beurs in Zwolle. Verleden jaar stond kwekerij de Kemp voor het eerst op de BIO-Nextbeurs en deze kennismaking is goed bevallen. Het bereik van deze beurs was vorig jaar ongekend. Via de diverse mediakanalen werden 4 miljoen mensen bereikt, wat grotendeels op het conto van een nieuwsitem op het NOS Journaal te schrijven was, maar desondanks is BIO booming.

Net als vorig jaar deelt kwekerij de Kemp haar stand met Keizers Plantproducts BV, een van de betere en grotere producenten van Biologisch preiplanten. Voor meer informatie over Keizers Plantproducts BV, klik op de volgende link http://www.keizers-eko.nl/index.html

De BIO-beurs vindt net als andere jaren plaats in de IJsselhallen, waar woensdag om 11 uur de deuren opengaan. Meer dan 75 workshops en lezingen, 350 standhouders en ruim 10.000 bezoekers. De BIO-beurs is niet te missen voor de BIO-tuinder. En... prinses Maxima schijnt er woensdag ook te gast te zijn. Nog een reden te meer te meer om te komen!

Standnummer 244 - Kwekerij de Kemp. Wij hopen u te morgen ontmoeten.