April 2017 - Uitbreiding BIO-Assortiment in 2018

Goed nieuws! Kwekerij de Kemp breidt zijn assortiment ‘Biologisch plantmateriaal’ de komende jaren flink uit. Niet alleen neemt het aantal hectares ‘Biologisch plantmateriaal’ een vlucht, ook het aantal rassen en varianten wordt flink opgeschaald!

Bio-Aardbeiplanten
Zo zullen de ‘vroege junidrager’ FF1602, de ‘doordrager’ Evie 2 en de ‘late junidrager’ Malwina volgend jaar nieuw in het assortiment van de Bio-aardbeiplanten zijn.
Daarnaast wordt het aantal planttypes nog eens uitgebreid. Wachtbedden en Trays zullen hun opwachting in het huidige Bio-plantmateriaalaanbod gaan maken, om u, als kweker, nog beter van dienst te zijn. Maar… er is nog meer nieuws!

Bio-Aspergeplanten
Kwekerij de Kemp start in 2018 met de opkweek van Biologische aspergeplanten! In eerste instantie gaat het om de soorten Backlim, Grolim en Prima Verde. Mocht u interesse in andere soorten hebben, laat het onze verkopers, Hans van den Goor en John Gielen, vóór 15 april weten. Zij kijken graag met u naar de mogelijkheden. 

Want ook voor uw Biologisch plantmateriaal bent u bij Kwekerij de Kemp aan het juiste adres; Gezondheid, Productiviteit, Uniformiteit en Vitaliteit!